Welkom op de website van EVBFR-Belgium !

Het doel dat wij voor ogen hebben met deze website is u in enkele muisklikken duidelijke en uitgebreide informatie te verschaffen over onze talrijke activiteiten.  Bovendien hebben wij op de website een ledenzone voorzien waarmee u als lid toegang krijgt tot de documenten die tijdens onze verschillende activiteiten werden verspreid.

De vernieuwing van de website impliceert dat sommige leden hun persoonlijke gegevens dienen na te kijken en eventueel aan te passen (zie 'Ledenzone - Mijn profiel').  Alvast bedankt om hieraan de nodige aandacht te schenken zodat een goede communicatie mogelijk blijft. 

U vindt op de website ook alle nuttige informatie om u in te schrijven voor de verschillende activiteiten van de vereniging (zie "Actueel").

Omdat de website regelmatig wordt aangepast en om samen verder te ontwikkelen zijn uw suggesties, opmerkingen en verbeteringen welkom. Aarzel niet om contact met ons op te nemen via ons e-mailadres: info@aedbf.be of uw suggestie mee te delen aan een van onze bestuurders tijdens onze activiteiten.

Wij verheugen ons u binnenkort op een van onze volgende activiteiten te mogen verwelkomen.

De Raad van bestuur


 

Actualiteiten